Συνάντηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδη Στεφανή με Ιατρούς της Χίου

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, αμέσως μετά τη συνέντευξη τύπου και την ανακοίνωση των νέων υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων που εντάσσονται στον συνδυασμό «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Ιατρούς της Χίου.

 

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Οι ιατροί της Χίου, είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν τα καθημερινά ζητήματα υγείας που αντιμετωπίζει το νησί, να παρουσιάσουν την κατάσταση στον χώρο της υγείας και να αναφερθούν στους τομείς που χρήζουν βελτίωσης.

 

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής, αφού άκουσε προσεκτικά τους ιατρούς, δεσμεύθηκε τόσο στους ίδιους, όσο και στους ηρωικούς ακρίτες ότι η Περιφέρεια θα σταθεί αρωγός με κάθε τρόπο στην προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών υγείας που παρέχονται στους κατοίκους των νησιών μας. Ειδικότερα, δήλωσε μεταξύ των άλλων «Σήμερα είχα τη χαρά να βρεθώ και να γνωρίσω τον καθέναν ξεχωριστά, σφίγγοντάς του το χέρι. Όλοι γνωρίζουμε πως η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό και πως οι άνθρωποι του χώρου της Υγείας επιτελούν λειτούργημα. Δεσμεύομαι πως η νέα Περιφερειακή Αρχή θα είναι έμπρακτα δίπλα τους και σταθερός αρωγός. Θα αποτελεί συνοδοιπόρο και άξιο συμπαραστάτη σε κάθε αίτημα τους. Το οφείλουμε στον τόπο, στους ιατρούς που από επιλογή μένουν στα νησιά μας, το οφείλουμε στους περήφανους ακρίτες.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.